Asia og pacific får finaleplass i sailing championsleague

By Published On: 3. desember 2019

Ligaseiling brer om seg rundt om i verden, og til neste års Sailing Champions League-finale kommer det tre lag fra Asia og Pacific.

Ligaseiling hadde sin spede begynnelse i Australia i 2019, og til Sailing Champions League-finalen i år ble et australsk lag invitert til å delta. Det ble suksess, for Royal Sydney Yacht Club var ikke snauere enn at de vant finalen og ble mestere.

Nå er interessen for ligaseiling sterkt økende på den sørlige halvkulen, og også i Asia har man begynt med denne typen seiling. 3.–5. april 2020 skal det avholdes finale for området Asia og Pacific (definert av det internasjonale seilforbundet som område I, J, K og L), og de tre beste lagene der går direkte til Sailing Champions League-finalen. Den går i 2020 i Porto Cervo på Sardinia fra 1. til 4. oktober.

Share This Post!