Forbedre laget før neste ligasesong

By Published On: 19. november 2019

Mallorca kan være stedet å forbedre seilforeningens ligalag. Sailing Champions League arrangerer treningsleire der igjennom hele vinteren.

Ligasesongen 2020 er ennå langt unna, men vinteren kan definitiv benyttes til å forberede seg til den. En mulighet er å ta turen til Mallorca. Fra januar til april har Sailing Champions League et treningstilbud der i samarbeid med Club Nàutic Arenal. Der vil det være en flåte av J/70-er og ulike pakketilbud når det gjelder trening.

Det enkleste alternativet er at laget kan reise ned, leie båt og eventuelt en RIB og trene på egen hånd i tre dager. Det koster 300 euro å leie en J/70 og det samme for RIB-en. Man kan også delta i en gruppe på inntil lag som trener sammen og med en felles trener. De samme prisene gjelder for J/70 og RIB, men i tillegg kommer det et beløp på 100 euro per lag per dag for treneren.

Det mest omfattende opplegget er regattatrening med seks lag sammen med trener og debriefinger og full bruk av SAP analysesystem. Den pakken, som strekker seg over tre dager, koster 2000 euro for et lag.

Tilbudet bærer navnet Winter Boot Camp 2020

Share This Post!