torsdag, 03 januar 2019 15:53

Liga-båtene til salgs

Skrevet av
SailLogics fem J/70-er som er benyttet i seilsportsligaen, er til salgs. Interesserte må handle raskt og snu seg på timen. To av dem er allerede solgt.

De fem J/70-ene som er blitt benyttet i seilsportsligaen siden oppstarten i 2015, er til salgs. Ålesunds Seilforening har allerede kjøpt to av dem, og interesserte seilforeninger som er interesserte i å kjøpe de tre siste, må melde seg innen 4. januar 2019. 6. januar er det visning i Sandefjord.

– Interessen har vært bra; det er en del foreninger som har meldt seg og vil vurdere kjøp, sier Magnus Hedemark i SailLogic.

Fem nye båter er allerede blitt bestilt, og de vil bli levert til den første ligarunden i juni.

Prisen på de brukte båtene er 340 000 kroner per stykk, og da blir de levert med seilgarderoben fra 2015 og tilhenger. Kjøpere må være norske seilforeninger som er tilknyttet Norsk Seilsportsliga.

– Tilstanden til båtene er god, sier Hedemark.

De er blitt kontinuerlig vedlikeholdt for å være up to date for å være fith for fight og så like som mulig til alle liga-rundene og til mesternes mester.

Visningen av båtene vil foregå på Framnæs i Sandefjord kl 14:00 søndag 6. januar. Da vil det være tre gjenstående båter ettersom Ålesunds Seilforening allerede har sikret seg to av dem. Hedemark regner med at de tre andre blir solgt vi løpet av søndagen.

Sist redigert torsdag, 03 januar 2019 15:53