torsdag, 03 januar 2019 12:48

Seilsportsligaen søker hjelp!

Skrevet av

Planleggingen av seilsportsligaens 2019-sesong er i full gang, og med store ambisjoner, store forventninger og voksende arrangement trengs det hjelp til gjennomføringen

Seilsportsligaen ble startet med mål om å øke seilingens synlighet i lokale og nasjonale medier. Norske regattaer må bli mer kommersielt drevet og det må skapes mer engasjement og oppmerksomhet for å tiltrekke seg lokalt næringsliv. I dag er seilsportsligaen det mest innovative og foroverlente seilarrangementet vi har i Norge, og vi ønsker å gjøre det større. I den forbindelse søker seilsportsligaen lokale, frivillige seileres hjelp.


Vi trenger frivillige til å: 

  • Bryggeansvarlig (koordinere båter, seilere og byttebåter)
  • Filmproduksjon-assistent (en hjelpende hånd til live-sendinger)
  • Bemanning av Race Village 
  • Personer som kan påta seg nødvendige og ulike oppdrag under et liga-arrangement

Vi tilbyr: 

  • Bo og bespisning under arrangementet 
  • Arrangørbekledning til odel og eie 
  • Opplæring i planlegging og leveranse av seilarrangementer

Hvem ser vi etter? 

De som er glade i å seile, interesserte i seiling eller generelt er ivrige i lokalsamfunnet? Da ønsker vi deg. 

Dersom du ønsker å delta, blir du en del av vårt team og får innsyn i hvordan vi arrangerer seilsportsligaen og bedriftscuper. Norges Seilforbund ønsker å øke foreningers kompetanse når det gjelder å gjennomføre arrangementer, og kunnskapen du opparbeider deg som en del av vårt team, er nyttig å ta med tilbake til din egen seilforening. 

Høres dette ut som noe for deg? Send en mail med litt informasjon om deg selv til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sist redigert torsdag, 03 januar 2019 12:59