mandag, 27 mai 2019 11:56

Fire nye lag i 1. divisjon – 2 junior-lag til Europa

Skrevet av

Kvalifiseringsseilasene i Sandefjord ble svært vellykket. Forholdene var flotte, banen fin og seilerne fornøyde.

Fire nye lag er nå klare for 1. divisjon: Horten Seilforening, Ulstein Seilforening, Lillesand Seilforening og nyeste tilskudd til seil-Norge, Oslofjorden Seilklubb. Nå ble det riktig nok ikke noen reell kamp om de fire plassene i Sandefjord, for det var disse fire foreningene som stilte til kvalifisering. Det de fire nye lagene derimot fikk var en real gjennomkjøring og drill før ligasesongen starter for fullt om noen uker. Og det bør de resterende 11 lagene i 1. divisjon merke seg,

Tønsberg Seilforening og Stavanger Seilforening kvalifiserte seg for deltagelse i Youth Saililing Champions League i Kiel ved St. Hans-tider. Om disse to plassene ble det kamp, for også lag fra Nesodden, Sandefjord, Arendal og Oslofjorden Seilklubb var med og kjempet om dem.

– Vi hadde strålende forhold og banen i Sandefjord og beligghenheten rett utenfor Pir 4 i Sandefjord sentrum var super egnet for ligaseiling, sier Magnus Hedemark i SailLogic.

Så med kvalifiseringsrunden unnagjort er det nå bare å lade opp til at den virkelige ligasesongen starter i Oslo 9. og 10. juni.

Sist redigert mandag, 27 mai 2019 11:56